A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Привітання голови райдержадміністрації з Міжнародним днем волонтера

Дата: 03.12.2021 14:48
Кількість переглядів: 171

Привітання голови райдержадміністрації  з Міжнародним днем волонтера

5 грудня в більшості країн світу вшановують людей, небайдужих до проблем суспільства. У Міжнародний день волонтера слова подяки звучать на адресу тих, хто не вимагаючи винагороди, допомагає вирішувати найгостріші проблеми сьогодення.

Для України це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. За останні роки це слово стало майже тотожним слову «порятунок». Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті. А українська армія отримала необхідне їм для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

Вітаю всіх членів волонтерських рухів та організацій з вашим святом! Ви є взірцем для майбутніх поколінь! Бажаю вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил, будьте щасливі і наповнюйте щастям і добром життя інших людей!

З повагою,

Голова райдержадміністрації                                    Дмитро РОМАНОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора