A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ОСВІТНІЙ СФЕРІ – ОСОБЛИВА УВАГА РОЗВИТКУ ОПІШНЯНСЬКОЇ ТГ

Дата: 25.11.2021 11:23
Кількість переглядів: 187

ОСВІТНІЙ СФЕРІ – ОСОБЛИВА УВАГА РОЗВИТКУ  ОПІШНЯНСЬКОЇ ТГ

 

23.11.2021 голова Полтавської районної державної адміністрації Дмитро РОМАНОВ з робочим візитом відвідав Опішнянську громаду.Під час спілкування з селищним головою Миколою Різником було обговорено проблемні питання життєдіяльності громади, а також плани на майбутнє та перспективні проєкти її розвитку.

Під час зустрічі представники влади ознайомились із діяльністю Центру надання адміністративних послуг, який працює в громаді, та процесом облаштування приміщення туристично-інформаційного центру.

Актуальним питанням громади на сьогодні є забезпечення дітей якісними освітніми послугами в сучасних умовах. Посадовці оглянули  територію та приміщення опорного навчального закладу «Опішнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів» та закладу дошкільної освіти «Берізка».

На даний час активно проводиться капітальний ремонт і модернізація установ. Голова територіальної громади Микола Різник окреслив проблемні питання, які були прийняті до уваги очільником Полтавського району та  надано доручення відповідальним працівникам райдержадміністрації щодо вивчення проблемних моментів тапошуку шляхів їх вирішення.

«Наша головна мета – якість та доступність освіти для всіх дітей району. Ми плануємо й надалі працювати максимально ефективно для розвитку освітньої сфери», - зазначив Дмитро РОМАНОВ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора