A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

МАКСИМ КАЛІНІН ПРИЗНАЧЕНИЙ ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 01.11.2021 13:28
Кількість переглядів: 611

Максим Калінін призначений заступником голови Полтавської облдержадміністрації

 

Із 1 листопада Максим Калінін приступає до виконання обов’язків на посаді заступника голови Полтавської ОДА.

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов підписав відповідне розпорядження про призначення та представив свого нового заступника на апаратній нараді 1 листопада.

Біографічна довідка

Максим Калінін народився в Чорнухах Полтавської області 16 серпня 1988 року. У 2010 році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ (правознавство, юрист), у 2013 році – Полтавську державну аграрну академію за спеціальністю «облік і аудит». У 2019-му – Одеський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України (публічне управління та адміністрування).

Трудову діяльність починав у Лохвицькому районному відділі ГУМВС України в Полтавській області, потім був старшим слідчим відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого управління УМВС України в Полтавській області.

У 2017-2019 роках працював начальником відділу взаємодії з правоохоронними органами у Херсонській облдержадміністрації, а в 2019-2020 – у Кіровоградській ОДА – начальником відділу зовнішньоекономічної діяльності, державної регуляторної політики та розвитку підприємництва й заступником голови ОДА.

Торік у листопаді призначений директором Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора