A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НА ШТАБНОМУ ТРЕНУВАННІ ВІДПРАЦЮВАЛИ АЛГОРИТМ ДІЙ ОРГАНІВ І СЛУЖБ У РАЗІ ЗАГРОЗИ ВИНИКНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ ВЗИМКУ

Дата: 26.10.2021 10:25
Кількість переглядів: 125

На штабному тренуванні відпрацювали алгоритм дій органів і служб у разі загрози виникнення надзвичайної ситуації взимку

 

Порядок дій у разі значного ускладнення метеорологічних умов узимку і виникнення надзвичайної ситуації відпрацювали на штабному тренуванні органів управління цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавщини.

Представники ДСНС, поліції, Служби автомобільних доріг, Агентства місцевих доріг, структурних підрозділів ОДА, підприємств, які надають послуги електро- й теплопостачання, райдержадміністрацій та територіальних громад відпрацювали кілька ввідних – змодельованих ситуацій – щодо погіршення погодних умов, обговорили алгоритм дій у межах штабу ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

«Перед початком зимового періоду проводимо штабні тренування. З’ясовуємо, чи все налагоджено, щоб пройти цей час без ускладнень. Визначаємо готовність, щоб поки є час, виправити недоліки. На всеукраїнському відпрацюванні Служби автодоріг ми обговорили всі питання, що стосуються шляхів. На нашому тренуванні ситуацію розглядаємо значно ширше – моделюємо ускладнення не тільки на дорогах, а й у житлово-комунальній сфері, наприклад, припинення постачання тепла, електроенергії, газу», – розповів т.в.о. директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами ОДА Віктор Стеблянко.

Представники профільних установ і служб поінформували про координацію діяльності й алгоритм дій, який буде застосований у разі виникнення тієї чи іншої ситуації.

Віктор Стеблянко звернув увагу на необхідність забезпечення матеріальних резервів на місцях і зазначив, що райдержадміністрації та територіальні громади мають також провести подібні штабні тренування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора