A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСТЬ ВИКОНАЛА ТИЖНЕВИЙ ПЛАН ІЗ ВАКЦИНАЦІЇ НА 113%

Дата: 25.10.2021 13:54
Кількість переглядів: 244

Полтавська область виконала тижневий план із вакцинації на 113%

Із 4 районів Полтавської області найбільше щеплених осіб у Миргородському районі – 34,3%. За інформацією лікарів, і госпіталізація хворих у цьому районі найменша. У Миргородській районній лікарні перебуває 60 пацієнтів із COVID-19. Тоді як загалом по області госпіталізовано 972 пацієнти.

Про це говорили під час апаратної наради в Полтавській облдержадміністрації 25 жовтня. Директор департаменту охорони здоров’я Віктор Лисак повідомив, що Полтавська область загалом виконала і перевиконала тижневий план із вакцинації, який поставили в Офісі Президента.

«Треба було щепити 54405 осіб, а в нас за тиждень вакциновано 61683 особи (виконали на 113%). Загалом в області вакциновано двома дозами 732152 людини, – розповів Віктор Лисак. – Але і цього недостатньо, на Полтавщині є достатньо центрів, пунктів та мобільних бригад, щоб охопити вакцинацією від COVID-19 якомога більше населення. Вакцини теж наявні в необхідній кількості. І ми будемо ці темпи нарощувати. Адже вже цього тижня треба вакцинувати на 30% більше людей, ніж минулого».

Віктор Лисак також повідомив, що МОЗ розробляє сертифікат на медвідвід від вакцинації. Перелік протипоказань від щеплення дуже невеликий, навіть людям із хронічними захворюваннями можна проводити вакцинацію від коронавірусу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора