A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НА ПОЛТАВЩИНІ ВСІ ЗАКЛАДИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРІВ НА ПОСТАЧАННЯ ГАЗУ, ПОДАЛИ НЕОБХІДНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ

Дата: 25.10.2021 13:49
Кількість переглядів: 141

На Полтавщині всі заклади соціальної сфери, які потребують укладення договорів на постачання газу, подали необхідний пакет документів

 

Бюджетні установи й організації області, які потребують укладення договорів із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», направили підприємству необхідні пакети документів.

Про це 25 жовтня на нараді в голови облдержадміністрації Олега Синєгубова повідомив начальник управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуард Рева.

«Із 13 жовтня розпочалася відповідна кампанія з укладення договорів. Тоді НАК «Нафтогаз» оприлюднив алгоритм. 11 жовтня в ОДА відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС, щоб ухвалити технічне рішення для полегшення процесу укладення угод. Пакети документів подали 100% закладів соціальної сфери, які цього кроку потребують. Усього мають бути укладені 259 договорів на 802 заклади. Інформація оновлюється щогодини. Погоджень від «Нафтогазу» на укладення договорів отримали 9 установ», – поінформував Едуард Рева.

Олег Синєгубов зазначив, що це питання – на контролі Президента, Прем’єр-міністра, Офісу Президента. Щодня область надає звітність щодо темпів укладання цих договорів.

«Полтавщина перебуває в межах дії Меморандуму, який було підписано на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад. Документом передбачене непідвищення рівня тарифів для населення й встановлення спеціальної ціни для закладів соцсфери. Реалізуватиметься він поетапно. Зараз із головами громад працюємо над тим, щоб були укладені всі контракти й заклади соціальної сфери отримали газ за спецумовами», – сказав Олег Синєгубов.

Крім того, Уряд опрацьовує питання списання боргів, які накопичилися з 2015 року у зв’язку з різницею у тарифах. Відбулися засідання територіальної комісії з узгодження сум заборгованості. За результатами інформацію подали Мінрегіону.

«На сесії обласної ради, яка відбулася минулого четверга, вирішилося тарифне питання по обласних підприємствах теплопостачання. Ухвалене рішення щодо непідвищення тарифів на тепло й гарячу воду для населення до кінця опалювального сезону. Будемо й далі працювати над цим питанням, адже Меморандум розрахований на три роки. Також минулого тижня РНБО ухвалила рішення, що населенню, підприємствам ТКЕ, бюджетним закладам, релігійним організаціям і низці інших споживачів постачання газу буде забезпечено до кінця опалювального сезону без права відключення», – зазначив Олег Синєгубов.

Нині громади області розпочали опалювальний сезон. Не стартувала централізована подача тепла у Горішніх Плавнях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора