A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Полтавщина –лідер із вакцинації в Україні

Дата: 23.10.2021 11:09
Кількість переглядів: 171

Полтавщина –лідер із вакцинації в Україні

 

22 жовтня 2021 року на Полтавщину завітали  заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко та заступник голови МОЗ – головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін.  Спільно з головою Полтавської обласної державної адміністрації Олегом Синєгубовим вони ознайомилися з процесом вакцинації в найбільшому центрі проведення щепленьпроти COVID-19, Полтавського району, який розміщений у місті Полтава,  ТРЦ «Київ».    

«Хотілося б навести приклад саме Полтавщини, адже вже кілька місяців область – лідер із вакцинації в Україні. Саме це допомагає регіону залишатися в «жовтій» зоні, тоді як є області в Україні, які  вже перейшли до «червоної». Сподіваюся, приклад Полтавщини дасть розуміння нашим жителям, що треба робити щеплення. Саме вакцинація допомагає у боротьбі з пандемією», – сказав Кирило Тимошенко.

Ігор Кузін відзначив ефективну та злагоджену роботу з вакцинації на Полтавщині.

В Полтавському районі  за добу зробили  рекордну кількість щеплень – 4 278, склало 107 % від планових показників по району.

У тих громадах, де вакцинувалися найбільше людей, найменше виявлено хворих. Керівник робіт з ліквідації НС Полтавського району Дмитро Задворкін  звертається до жителів району, що вакцинуватися потрібно і це єдиний на сьогодні дієвий спосіб зберегти здоров’я та запобігти поширенню COVID-19. Нині ми – у «жовтій» зоні. Маємо зробити все, щоб Полтавщина не перейшла до «червоної» зони. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора