A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ОЛЕГ СИНЄГУБОВ: «ЗБІЛЬШУЄМО СУМИ ВИНАГОРОД ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ ПОЛТАВЩИНИ»

Дата: 21.10.2021 14:40
Кількість переглядів: 142

Олег Синєгубов: «Збільшуємо суми винагород для спортсменів Полтавщини»

 

На пленарному засіданні сьомої позачергової сесії Полтавської обласної ради восьмого скликання депутати затвердили обласну Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2021 – 2024 роки в новій редакції.

Затвердивши програму депутати підтримали ініціативу ОДА збільшити грошові виплати для переможців і призерів міжнародних та всеукраїнських змагань з олімпійських та неолімпійських видів спорту, видів спорту осіб з інвалідністю, порушеннями зору, слуху, розумового і фізичного розвитку та їх тренерів.

«Збільшуємо суми винагород для спортсменів Полтавщини. Наприклад, за деякі види змагань грошові винагороди збільшили на 100-200% і більше. Так, на міжнародних змаганнях з олімпійських видів спорту виплати сягатимуть 200 тис. грн залежно від результату, на Дефлімпійських іграх до 500 тис., а за перше місце на чемпіонаті України підвищили винагороду втричі – з 1,5 до 5 тис. грн», – розповів голова полтавської ОДА Олег Синєгубов.

За його слова, також удвічі збільшили винагороди за присвоєння спортивних звань – майстер спорту України, майстер спорту України міжнародного класу та заслужений майстер спорту України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора