A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У МЕЖАХ ПРОГРАМИ ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО В ПОЛТАВІ ЗБУДОВАНО НОВИЙ ДІЯ ЦЕНТР

Дата: 19.10.2021 14:02
Кількість переглядів: 197

У межах програми Велике будівництво в Полтаві збудовано новий Дія Центр

 

Дія Центри – це one-stop shop із комплексом усіх необхідних послуг для громадян. Місце, де за один візит можна розв'язати одразу кілька запитів. Замість кількох візитів заради однієї послуги.

Дія Центр у Полтаві – це три просторі поверхи, 2 тисячі метрів квадратних площі. Нині кожен відвідувач уже може проконсультуватися в Дія.Бізнес, а невдовзі – одержати будь-які публічні послуги в Центрі Дія. У майбутньому в приміщенні також працюватимуть банк, дитяча ігрова кімната й кафе.

Нагадаємо, що Дія.Бізнес у Полтаві запрацював 14 вересня. Його відвідувачі можуть:

- отримати профільні консультації;

- відвідати лекції, тренінги;

- пройти освітні курси;

- знайти інвесторів та партнерів;

- тестувати свої товари;

- організовувати власні івенти.

Створення Центру Дія.Бізнес у Полтаві стало можливим завдяки ініціативі Міністерства цифрової трансформації України за підтримки мережі Аврора Мультимаркет, за сприяння голови Полтавської ОДА Олег Синєгубов та Полтавська обласна рада. Технічний партнер проєкту – Huawei. За реалізацію проєкту в регіоні відповідає ГО «Полтавська платформа».

Працює він з понеділка по неділю з 9:00 до 20:00 без перерви за адресою вул. Соборності, 45а. Запрошую підприємців відвідати Дія.Бізнес, організовувати зустрічі, поділитися досвідом та напрацьовувати нові ідеї.

Фото без описудодаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора