A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ФІЛЬТРУЙТЕ МЕДІА: НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРОЄКТ З МЕДІАГРАМОТНОСТІ«ФІЛЬТР»

Дата: 18.10.2021 15:19
Кількість переглядів: 180

Фільтруйте медіа: національний проєкт з медіаграмотності«Фільтр»

 

З 24 по 31 жовтня – Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності за темою «Media and Information Literacy for the public good ? Медійна та інформаційна грамотність для суспільного блага».

Міністерство культури та інформаційної політики презентувало національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр», який має посприяти тому, щоб тема медіаграмотності стала центральною як для органів державної влади, так і для медіа.

«Фільтр» – національний проєкт з медіаграмотності, заснований Міністерством культури та  інформаційної політики України у 2021 році. 

Ключова місія проєкту – об’єднати зусилля  дерФото без описужави, громадських організацій та медіаспільноти задля підвищення рівня  медіаграмотності та критичного мислення українців.

«Фільтр» має власну онлайн-платформу на якій зібрані кращі навчальні  проєкти державних органів влади, громадських організацій, міжнародних партнерів у сфері медіаграмотності.

На сайті у вільному доступі матеріали для учнів та вчителів, студентів та викладачів, а також для всіх, хто прагне зробити критичне мислення своєю щоденною навичкою.

На платформі зібрані корисні матеріали для всіх, хто прагне зробити медіаграмотність своєю життєвою навичкою

Детальніше про проєкт, його цілі та завдання читайте за посиланням

 Міністерством культури та  інформаційної політики України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора