A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

"БЮДЖЕТНІ ЗАКЛАДИ ТА КОМУНАЛЬНІ УСТАНОВИ ЗМОЖУТЬ УКЛАСТИ ДОГОВОРИ З «НАФТОГАЗОМ» НА ПОСТАЧАННЯ ГАЗУ ЗА СКОРОЧЕНОЮ ПРОЦЕДУРОЮ", – ОЛЕГ СИНЄГУБОВ

Дата: 12.10.2021 08:58
Кількість переглядів: 222

"Бюджетні заклади та комунальні установи зможуть укласти договори з «Нафтогазом» на постачання газу за скороченою процедурою", – Олег Синєгубов

                                           

Про це голова Полтавської ОДА зауважив під час регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Полтавської області, яка відбулася 11 жовтня. Засідання комісії пройшло в режимі відеоселектору з головами районних державних адміністрацій та керівниками органів місцевого самоврядування.

Регіональна комісія з питань ТЕБ і НС визначила становище з постачанням газу до цих закладів й установ надзвичайною ситуацією.

Це дасть змогу бюджетним установам укладати договори з «Нафтогаз Трейдинг» за скороченою процедурою, а також забезпечити ціну газу, яку обговорено під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад із підписанням відповідного Меморандуму про непідвищення рівня тарифів.

«Регіональна комісія з питань ТЕБ і НС визначила становище з постачанням газу до цих закладів й установ надзвичайною ситуацією. Тепер вони, згідно з законом, матимуть можливість укласти договори з «Нафтогазом» не за повною, а за скороченою процедурою, яка триватиме всього кілька днів. Це рішення також забезпечить в області ціну на газ на рівні, передбаченому підписаним Меморандумом, який  ініціював Президент», – зауважив Олег Синєгубов.

Надалі такі ж рішення мають ухвалити територіальні громади на своїх місцевих комісіях із питань ТЕБ і НС. Наші дитячі садочки, школи, лікарні та заклади соцсфери будуть із теплом, зауважив голова Полтавської облдержадміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора