A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У ВІДДІЛЕННЯХ «УКРПОШТИ» НА ПОЛТАВЩИНІ ПОЧАЛИ ВАКЦИНУВАТИ ПЕНСІОНЕРІВ

Дата: 08.10.2021 14:15
Кількість переглядів: 138

У відділеннях «Укрпошти» на Полтавщині почали вакцинувати пенсіонерів

 

Люди літнього віку відтепер можуть отримати щеплення від COVID-19 у відділеннях «Укрпошти», заявив голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

«Максимально полегшуємо та наближаємо вакцинацію до людей, які найбільше вразливі до коронавірусу. Відучора запустили тимчасові пункти вакцинації у 32 відділеннях «Укрпошти» на всій території області. Сьогодні їх працює понад 50. У них уже отримали щеплення 830 літніх людей! Полтавщина – у трійці лідерів за цим показником», – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов додав, що графіки й адреси відділень, де розгорнуті тимчасові пункти щеплення, можна дізнатися у місцевих центрах ПМСД. У відділеннях «Укрпошти» вакцинуватимуть не тільки людей літнього віку, а й усіх охочих.

Заступник директора з розвитку мережі Полтавської дирекції АТ «Укрпошта» Павло Шестопал зазначив, що кількість відділень, де проводять вакцинацію, будуть збільшувати.

«У нас в опрацюванні всі відділення мережі «Укрпошта»  по полтавській дирекції. Спільно з Департаментом охорони здоров’я ОДА контролюємо виїзди бригад на те чи інше відділення, для того, щоб попередити пенсіонерів населеного пункту про можливість вакцинації. «Укрпошта» – це підприємство, відділення якого є практично в кожному населеному пункті області, і ми можемо охопити майже весь регіон. Плануємо щоденно збільшувати кількість пунктів та кількість вакцинованих як серед людей похилого віку, так і наших працівників», – сказав Павло Шестопал.

Директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак зазначив, що Полтавщина - одна з найбільш епідблагополучних областей України.

«Ситуація в області щодо захворювання: 23% заповнення ліжок у лікарнях. Найбільша захворюваність у Полтаві. Звертаюсь до полтавців і прошу носити захисні маски в місцях скупчення людей та активно вакцинуватись. Не відвідувати ринки та не їздити у переповненому транспорті. Особливо це стосується людей похилого віку», – сказав Віктор Лисак.

Загалом на Полтавщині першою дозою вакциновані 350 тисяч жителів, із яких понад 280 тисяч повністю завершили курс вакцинації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора