A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

БУДІВНИЦТВА НОВОГО МОСТУ В КРЕМЕНЧУЦІ: СТАРТУВАЛО БУДІВНИЦТВО ПІРСІВ НА БЕРЕГАХ ДНІПРА

Дата: 08.10.2021 08:44
Кількість переглядів: 166

Будівництва нового мосту в Кременчуці: стартувало будівництво пірсів на берегах Дніпра

 

На Полтавщині реалізовуємо один з мегапроєктів Національної програми відновлення мостів – будівництво 3-кілометрового мостового переходу через р. Дніпро. Новий міст будуватиметься паралельно до старого Крюківського. Нова переправа буде вантовою і матиме 4 смуги руху (по дві в кожному напрямку). Споруда матиме одразу 2 пілони.

Що робимо зараз?

Розпочали зведення пірсів на берегах Дніпра. Вони будуть використовуватися для доставки матеріалів та обладнання під час робіт в рамках будівництва нового мосту.Напередодні стартувало заглиблення сталевих трубчастих паль для улаштування пірса на лівому березі Дніпра.

Планується улаштування двох пірсів на обох берегах. Ширина причалу становитиме 20 метрів, довжина – 36 метрів.

Яким буде новий Кременчуцький міст?

На правому березі Дніпра міст сполучатиметься автошляхом Н-08 Дніпро – Маріуполь. Поблизу Літературного провулка буде збудовано транспортну розв’язку. На лівому березі міст буде сполучатися з нинішньою вуличною мережею Кременчука, зокрема з вул. Велика Набережна. В цих точках передбачено будівництво транспортних розв’язок в різних рівнях.

Контракт за принципом design-build на будівництво мосту підписано 8 лютого 2021 року з турецькою компанією DO?U? ?N?AAT VE T?CARET A.?. Відповідальною за розробку проєктної документації та виконавцем робіт з будівництва моста буде одна компанія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора