A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НА АВТОШЛЯХАХ ПОЛТАВЩИНИ ВСТАНОВЛЮЮТЬ ДЕМПФЕРНІ СИСТЕМИ

Дата: 04.10.2021 16:27
Кількість переглядів: 183

На автошляхах Полтавщини встановлюють демпферні системи

 

Встановлено перші чотири демпферні системи на автодорозі Н-31 Дніпро-Решетилівка. Подібних систем немає на автошляхах Полтавщини. Змонтовані вони на ділянці км 124+800 – 128+000 поблизу с.Бережнівка Білицької громади Полтавського району.

Демпферна система – амортизаційний пристрій, що слугує для мінімізації наслідків ДТП та збереження життя людей. Це металева конструкція, спроектована і виготовлена так, що здатна утримувати механічний транспортний засіб контрольованим при лобовому зіткненні.

Під час зіткнення демпферна система поглинає енергію шляхом поступової деформації внутрішніх елементів, які призводять в дію зовнішні балки, складаючи їх телескопічно і зупиняючи автівку. Демпферні системи забезпечують ефективність та можливість виключення травмування учасників дорожнього руху під час зіткнення.

Елементи конструкції не прошивають автомобіль, а міцно утримуються в єдиній зв'язці. При бічних ударах демпфер теж зупиняє транспортний засіб, отримуючи деформаційні пошкодження і функціонуючи як дорожнє бар'єрне огородження.

Роботи ведуться в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора