A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

День територіальної оборони України

Дата: 01.10.2021 14:51
Кількість переглядів: 251

День територіальної оборони України

 

3 жовтня 2020 року Указом Президента України запроваджено офіційне свято- День територіальної оборони України. Його відзначають щороку в першу неділю жовтня. Свято запровадили, враховуючи важливість територіальної оборони у забезпеченні обороноздатності та територіальної цілостності України, роль складових сектору безпеки й оборони та інших суб' єктів, шщо залучаються до виконання завдань територіальної оборони. 

 

В полтавському районному територіальному центрі комплектування за участі голови Полтавської районної державної адміністрації Дмитра Романова, керівників громадських організацій сприяння оборони, учасників бойових дій проведено урочисті збори з нагоди святкування дня територіальної оборони.

 «Живучі в сучасних реаліях, маємо пам' ятати, що ворог, який бачить здатність нашого суспільства швидко мобілізуватись, не наважиться на широкомасштабний наступ. I тому всі заходи які проводяться із зміцнення територіальної оборони, кожен боещь підрозділу територiальної оборони - це гарантія відвернення загрози від нашої держави»-зазначив Дмитро Романов під час свого виступу. 

Бійців, що проходять службу за контрактом резерву підрозділу ТрО було відзначено подяками та грамотами від начальника полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора