A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НОВИЙ СПОРТИВНО-ВИДОВИЩНИЙ КОМПЛЕКС У ПОЛТАВІ БУДЕ ДОСТУПНИЙ ЯК ДЛЯ ПРОФЕСІЙНИХ СПОРТСМЕНІВ, ТАК І ДЛЯ ЖИТЕЛІВ МІСТА, - ОЛЕГ СИНЄГУБОВ

Дата: 30.09.2021 09:04
Кількість переглядів: 169

Новий спортивно-видовищний комплекс в Полтаві буде доступний як для професійних спортсменів, так і для жителів міста, - Олег Синєгубов

 

Будівництво спортивно-видовищного комплексу на вулиці Петра Юрченка в Полтаві підходить до завершення. Про це сьогодні, 29 вересня, повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов під час відвідування цього об’єкту, який зводять у межах програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Уже протягом 20 місяців активно тривають роботи. Щодня працюють більше 80 будівельників. Комплекс матиме спортзал і три басейни –  50, 20 та 6,5 метрів.  Великий басейн матиме 8 доріжок і повністю відповідатиме всім європейським стандартам для проведення міжнародних змагань. Буде сучасна метрична система фіксування результатів, передбачений повний спектр послуг для підготовки майбутніх чемпіонів», - повідомив очільник області.  

За словами Олега Синєгубова, будівництво комплексу дасть можливість розвивати на Полтавщині щонайменше кілька видів спорту: спортивне плавання, водне поло, синхронне плавання, плавання серед спортсменів з інвалідністю (дефлімпійські та паралімпійські види спорту).

Скористатись послугами спортивного комплексу зможуть і пересічні жителі та гості міста. Об’єкт буде повністю доступний  і безпечний для людей з інвалідністю. Вже закуплено спеціальне обладнання  для комфортного спуску у воду. 

Одночасно з роботами всередині триває облаштування території:  під’їздів до об’єкту, майданчиків.  Встановлюється освітлення.  

Розморозити будівництво спортивно-видовищний комплексу в Полтаві вдалося на початку минулого року. Олег Синєгубов додає, що торік восени саме під час візиту на Полтавщину Президента України Володимира Зеленського було обговорено питання відновлення будівельних робіт. Об’єкт невдовзі  включено до програми Велике Будівництво та спрямовано 105 млн грн відповідної субвенції з державного бюджету. Постійно до фінансування об'єкту долучається обласний бюджет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора