A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ТЕРИТОРІАЛЬНА КОМІСІЯ УЗГОДИЛА СУМИ ЗАБОРГОВАНОСТІ ТРЬОМ ПІДПРИЄМСТВАМ ВОДОПОСТАЧАННЯ І ВОДОВІДВЕДЕННЯ ПОЛТАВЩИНИ

Дата: 29.09.2021 15:10
Кількість переглядів: 221

Територіальна комісія узгодила суми заборгованості трьом підприємствам водопостачання і водовідведення Полтавщини

 

В облдержадміністрації відбулося друге засідання територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці у тарифах. На розгляд винесли матеріали по двох підприємствах теплового господарства й по сімох – водопостачання та водовідведення.

Фахівці Держпродспоживслужби, Держаудитслужби, ДПС, Нацполіції, НКРЕКП, Держказначейства, управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА обговорили подані на розгляд комісії розрахунки з представниками КП «Миргородводоканал», КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Горішньоплавнівської міської ради, ДП «Пирятинтеплопостачання», КП «Кременчукводоканал», Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства, Диканського комбінату комунальних підприємств, КП «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради, АТ «Полтаваобленерго», КП ПОР «Полтававодоканал».

У результаті комісія узгодила показники заборгованості з різниці у тарифах трьом підприємствам – Диканському ККП, Гадяцькому ВУ ЖКГ й КП «Миргородводоканал» – на загальну суму близько 37 мільйонів гривень. Інші суб’єкти господарювання після доопрацювання матеріалів направлять їх на повторний розгляд на наступне засідання.

Начальник управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуард Рева наголосив, що підприємства, які залишилися, мають оперативно провести відповідні обрахунки й подати їх на розгляд комісії. Узагальнену інформацію спрямують до Міністерства розвитку громад та територій. Наступне засідання комісії проведуть у жовтні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора