A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ОГЛЯД СТАНУ ДОВКІЛЛЯ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА СЕРПЕНЬ 2021 РОКУ

Дата: 29.09.2021 09:03
Кількість переглядів: 257

Огляд стану довкілля Полтавської області за серпень 2021 року

 

В аналітичному огляді – узагальнена інформація щодо забруднення атмосферного повітря Полтавської області, радіаційного стану, стану забруднення поверхневих вод за серпень 2021 року.

Аналіз стану атмосферного повітря публікується на основі даних спостережень за вмістом забруднюючих речовин у Полтаві, Кременчуці та Горішніх Плавнях на 9 постах спостереження, наданих Полтавським обласним центром із гідрометеорології − Полтавською та Кременчуцькою лабораторіями спостережень за забрудненням атмосферного повітря. 

Аналіз радіаційного забруднення повітря здійснено на основі даних Полтавського обласного центру з гідрометеорології на 5 пунктах спостереження Полтавської області − метеостанціях Гадяча, Лубен, Кобеляк, В.Подолу та ЦГМ Полтави.

Аналіз стану забруднення поверхневих вод наведено за даними спостережень за вмістом гідрохімічних показників, які надані Регіональним офісом водних ресурсів у Полтавській області та Полтавським обласним центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України (Кременчуцький міськрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень).

Департамент екології та природних ресурсів ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора