A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

П’ЯТЬ ГРОМАД ПОЛТАВЩИНИ ОДНИМИ З ПЕРШИХ У ДЕРЖАВІ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 28.09.2021 09:35
Кількість переглядів: 235

П’ять громад Полтавщини одними з перших у державі долучилися до проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

 

Офіційно стартував масштабний проєкт «ГОВЕРЛА» за підтримки міжнародних партнерів. Це найбільша програма, яка фінансується USAID для підтримки реформи децентралізації в Україні.

Основна мета – надання підтримки Уряду України у впровадженні реформи децентралізації та розвитку місцевого самоврядування.

Учасниками ініціативи стали громади Полтавщини, Волині, Львівщини. Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов взяв участь в офіційному відкритті проєкту.

«Вдячний за запрошення взяти участь в урочистому заході разом із Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем та Тимчасово повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін. Радий, що п’ять громад Полтавщини – Миргородська, Оржицька, Диканська, Лубенська та Сенчанська – одними з перших у державі долучилися до цієї ініціативи», – сказав Олег Синєгубов.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що велика кількість громад виявили зацікавленість щодо співпраці, тож географію проєкту варто розширити.

«Наша мета – створити комфортні умови життя для людей в громадах, підвищити якість і доступність соціальних і державних послуг. Вдячний Уряду США за вагому підтримку в досягненні цієї цілі»,  сказав Денис Шмигаль.

Проєкт «ГОВЕРЛА» з бюджетом майже 74 млн доларів США розрахований на 5 років.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора