A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

РОЗПОЧАТО МОНТАЖ БЕТОННОГО ЗАВОДУ, МАТЕРІАЛ ІЗ ЯКОГО ВИКОРИСТОВУВАТИМУТЬ ПІД ЧАС БУДІВНИЦТВА МОСТУ ЧЕРЕЗ ДНІПРО У М. КРЕМЕНЧУК

Дата: 23.09.2021 16:09
Кількість переглядів: 148

Розпочато монтаж бетонного заводу, матеріал із якого використовуватимуть під час будівництва мосту через Дніпро у м. Кременчук

 

На Полтавщині у Кременчуці розпочато монтаж бетонного заводу. На ньому виготовлятимуть будівельний матеріал, який у подальшому використовуватимуть під час будівництва мосту через Дніпро у м. Кременчук. Роботи ведуться в межах програми Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

За інформацією Служби автомобільних доріг у Полтавській області, потужність об’єкту становить 160 м³ ущільненого бетону за годину. Завод має 4 силоси для приймання, зберігання та подачі цементу в дозатор бетонозмішувача. Загальна їх місткість – 400 тонн. Усе обладнання, використане під час монтажу заводу, – італійського виробництва.  Також зі Стамбула прибуде черговий транш техніки – додаткові баржі та бурова установка – для проведення комплексу необхідних робіт.

Місто Кременчук знаходиться по обидва боки річки Дніпро. На сьогодні стан автомобільно-залізничного мосту є незадовільним. Наразі інтенсивність руху транзитного транспорту в Кременчуці сягає 17000 авто. Відтак потік ще більше прискорює руйнування існуючого мосту.

За словами голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова, будівництво мосту в Кременчуці – пріоритетний проєкт для Президента України, Уряду, Полтавської ОДА.

Кременчуцький міст – вантовий і матиме 4 смуги руху. На правому березі Дніпра він буде сполучатися з автошляхом Н-08 #Бориспіль_Маріуполь,  на лівому – з нинішньою вуличною мережею Кременчука.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора