A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ТЕРИТОРІАЛЬНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ УЗГОДЖЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ З РІЗНИЦІ У ТАРИФАХ УЗГОДИЛА СУМИ ЗАБОРГОВАНОСТІ ВІСЬМОМ ПІДПРИЄМСТВАМ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

Дата: 23.09.2021 09:03
Кількість переглядів: 136

Територіальна комісія з питань узгодження заборгованості з різниці у тарифах узгодила суми заборгованості вісьмом підприємствам теплопостачання

 

В облдержадміністрації відбулося засідання територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці у тарифах.

Начальник управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуард Рева поінформував, що розпорядженням голови Полтавської облдержадміністрації створена територіальна комісія й затверджений регламент її роботи. До її складу увійшли представники Держпродспоживслужби, Держаудитслужби, ДПС, Нацполіції, НКРЕКП, Держказначейства та СБУ.

«Провести відповідні обрахунки підприємствам потрібно у стислі терміни. По кожному узгоджує подані суми комісія. Узагальнену інформацію подаємо до Міністерства розвитку громад та територій. Уряд затвердив методику, за якою підприємства-надавачі послуг тепло-, водопостачання й водовідведення здійснюють розрахунки обсягів різниці в тарифах на послуги теплопостачання, гарячої води, водопостачання, водовідведення, які надавали населенню й бюджетним організаціям, станом на 1 червня 2021 року», – сказав Едуард Рева.

Заступник начальника управління ЖКГ та енергетики ОДА Тетяна Семенова наголосила, що згідно з постановою КМУ №932 відповідальність за розрахунки, подачу документі несуть безпосередньо керівники підприємств. Представник підприємства доповідає, яку різницю в тарифах має підприємство, за які періоди та які документи подані в комісію. Остання голосує окремо по кожному підприємству. Тетяна Семенова додала, що відповідно до рішень Уряду різниці в тарифах, які були в підприємств і не погашені станом на 1 січня 2016 року, також підпадають під повторне узгодження.

На засіданні комісії розглянули обрахунки, надані КПТГ «Гадячтеплоенерго», КП «Миргородтеплоенерго», ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго», ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», КП «Теплоенерго» м. Кременчук і КВП «Теплоенерго» м. Горішні Плавні, ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ» та ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго». Всім восьми підприємствам комісія узгодила показники заборгованості з різниці у тарифах на загальну суму понад 492 мільйони гривень. Обрахунки ще кількох підприємств теплопостачання й підприємств водопостачання та водовідведення розглянуть на наступних засіданнях територіальної комісії, які відбудуться незабаром.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора