A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НА ОБ’ЄКТІ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» – СПОРТИВНО-ВИДОВИЩНОМУ КОМПЛЕКСІ НА ВУЛИЦІ ПЕТРА ЮРЧЕНКА В ПОЛТАВІ – ТРИВАЮТЬ ЗОВНІШНІ Й ВНУТРІШНІ РОБОТИ

Дата: 20.09.2021 16:56
Кількість переглядів: 178

На об’єкті «Великого будівництва» – спортивно-видовищному комплексі на вулиці Петра Юрченка в Полтаві – тривають зовнішні й внутрішні роботи 

 

Зокрема, два басейни комплексу вже облицьовують плиткою. Тривають зовнішні й внутрішні роботи та благоустрій території. 

Про це повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

«Будівництво спортивно-видовищного комплексу на вулиці Петра Юрченка в Полтаві триває. Можемо спостерігати за динамікою змін, що відбуваються на об’єкті від старту робіт і до сьогодні. На кожному з етапів будівництва спортивно-видовищний комплекс набуває нового вигляду. Цей об’єкт «Великого будівництва стане найбільшим спортивним об’єктом Полтавщини», – зауважив голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Його будівництво дасть  можливість розвивати на Полтавщині щонайменше п’ять видів спорту: спортивне плавання, водне поло, синхронне плавання, плавання серед спортсменів з інвалідністю (дефлімпійські та паралімпійські види спорту), єдиноборства, такі як дзюдо, греко-римська і вільна боротьба та інші.

Наразі подовжуються облицювальні роботи підлоги та стін плиткою. Іде монтаж навісних стель, систем вентиляції, кондиціювання, гарячого та  холодного водопостачання, опалення, теплої підлоги. До кінця будівництва на об’єкті триватимуть електромонтажні роботи. 

Окремої уваги заслуговує благоустрій території. Триває облаштування під’їздів до об’єкту, майданчиків, відмосток, встановлення мережі освітлення.

Роботи ведуться в межах програми Президента України Володимира Зеленського #ВеликеБудівництво.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора