A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Збільшення захворюваності на коронавірус

Дата: 17.09.2021 14:06
Кількість переглядів: 196

Збільшення захворюваності на коронавірус

 

16 вересня на базі Центру вакцинації в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся брифінг фахівців Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА та Полтавського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України. Тема – ситуація з вакцинації населення Полтавщини від COVID-19 і нові карантинні норми в країні.

 У Полтавській районі з початку епідемії 44278 підтверджених випадків. За добу нових – 65. За добу в цілому по Україні виявлено  хворих, майже на тисячу більше, порівняно з минулим днем.

У разі встановлення на території  “жовтого”, рівня епідемічної небезпеки, забороняється відвідування закладів освіти та проведення  масових заходів,    якщо у закладі про вакциновано меньш  ніж 80% працівників.

 

Одне з головних нововведень щодо роботи в період  «жовтої  зони» карантину, це  якщо власник бізнесу хоче працювати за новими вимогами, то він має забезпечити 100% щеплення всіх працівників і здійснювати контроль за тими, хто відвідує заклади торгівлі. Якщо забезпечує контроль по додатку Дія, то він не обмежується нормами щодо кількості відвідувачів на площу. Якщо не зможе забезпечити роботу таким чином, буде працювати за карантинними вимогами.

За рекомендацією Всесвітньої системи охорони здоров’я навіть провакциновані громадяни повинні дотримуватися маскового режиму всередині приміщень.

         В Полтавському районі  створено достатню кількість вакцинальних пунктів щеплень, мобільних бригад. Є достатня кількість і вибір вакцини. Сьогодні іде епідемічний підйом. У всьому світі доведено, що вакцинація – це один із дієвих методів боротьби з коронавірусом».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора