A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 16.09.2021 14:18
Кількість переглядів: 227

Працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій привітали з професійним святом

 

У Полтаві на Театральній площі відбулися урочистості з нагоди  Дня рятівника.

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов наголосив, що робота рятувальника – непроста. У будь-яку мить вони приходять на допомогу. 

«Ви щодня ризикуєте собою. Компромісів тут не може бути, адже мова йде про людські життя. Свої обов’язки ви виконуєте не лише на території Полтавщини, а й за її межами, – сказав Олег Синєгубов. –  Вітаю рятувальників з професійним святом. Облдержадміністрація разом із обласною радою завжди підтримує та надалі підтримуватиме всі ваші ініціативи, зокрема, щодо зміцнення матеріально-технічної бази. Разом із вами й надалі будемо брати активну участь у пілотних поєктах, ініційованих профільними міністерствами. Певний, що наш досвід успішно будуть переймати інші регіони України».

За словами голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького, із обласного бюджету виділено 18 млн грн на купівлю пожежних машин. У перспективі також придбання пожежного катеру, камер відеоспостереження.

Начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб відзначив мужність та професіоналізм працівників служби ДСНС.

«Із дня в день ви гідно виконуєте поставлені державою завдання і постійно доводите свою професійність на ділі. Приклади відваги та рішучості кожного, виявлені під час виконання службових обов’язків, свідчать про те, що в нашому строю об’єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями люди. У нас прекрасний колектив і ми впевнено працюємо над поставленими завданнями. Крім того, працюємо над оновленням матеріально-технічної бази й дякуємо за підтримку обласній владі», –  зауважив начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб.

Із нагоди професійного свята рятувальників підрозділів області відзначили грамотами облради та облдержадміністрації. Також підбили підсумки Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року». Це звання отримали двоє жителів Полтавщини – 15-річний школяр Максим Бондаренко та медична сестра Тетяна Кулинич.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора