A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Огляд двох об’єктів комунальної власності, які нині знаходяться на фінальному етапі будівництва та реконструкції і мають бути завершені до кінця поточного року.

Дата: 15.09.2021 11:09
Кількість переглядів: 143

Огляд двох об’єктів комунальної власності, які нині знаходяться на фінальному етапі будівництва та реконструкції і мають бути завершені до кінця поточного року.

 

   Завдання реконструкції спортивного комплексу «Колос» - зробити надсучасний професійно обладнаний центр, до якого зможуть приїжджати на реабілітацію чи виступи представники різних спортивних федерацій з усієї країни. Звісно, це не буде безкоштовним, тому очікуємо, що функціонування комплексу поповнюватиме й бюджет області.

Ми зацікавлені у найкоротший термін перетворити спорткомплекс на провідний спортивно-інклюзивний центр. Цей напрямок є затребуваним в Україні, останні Параолімпійські ігри у Токіо показали, що наша держава входить у топ-країн з результативності у більшості видів спорту. Тому маємо створити такі умови, щоб сильні духом хлопці та дівчата з інвалідністю могли повноцінно займатися спортом, досягати певних успіхів, а згодом представляти Україну на змаганнях світового рівня.

Друга локація Решетилівський професійний аграрний ліцей ім.І.Г.Боровенського Наразі будують приміщення харчоблоку, добудовують скейт-парк, в планах роледром та мотузковий парк в лісовому масиві. Така зона потрібна не лише студентам, а й усім містянам, які полюбляють активний відпочинок. Стане вона в нагоді і звичайним водіям, які проїздять транзитною дорогою повз Решетилівку.

Враховуючи це робимо усе можливе аби вкластися у передбачені строки і нині не бачимо жодної перешкоди, яка могла б цьому завадити.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора