A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

СИСТЕМУ «ЄДИНА ШКОЛА» ЗАСТОСУЮТЬ І В ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ОБЛАСТІ

Дата: 15.09.2021 09:08
Кількість переглядів: 188

Систему «Єдина школа» застосують і в закладах професійно-технічної освіти області

 

14 вересня в Полтавській облдержадміністрації відбулася презентація формування освітнього середовища за допомогою системи «Єдина школа» для працівників професійних (професійно-технічних) навчальних закладів Полтавської області.

Перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін повідомив, що Полтавщина є одним із лідерів у країні щодо цифровізації шкіл. Заклади профтехосвіти теж мають розвивати цей напрямок.

«Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов підписав меморандум про забезпечення на рік безкоштовного програмного забезпечення, щоб викладачі змогли протестувати систему, навчилися працювати в різних програмах, зрозуміли, що таке цифровізація, як вона впливає на їхню роботу та навчання і розвиток учнів і студентів, – розповів Дмитро Лунін. – Коли протестуємо дану систему, зможемо визначатися, в яких програмах будемо працювати, хто їх буде закуповувати. Але вже зараз треба звикати, що всі документи закладу будуть в електронному вигляді, так ми будемо працювати й далі».

Заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко розповів про перспективи цифровізації закладів освіти.

«В умовах пандемії COVID-19 всі країни світу у різних сферах – медицина, освіта, туризм, культура, бізнес – переходять до цифрових рішень. І саме тому важливо починати використовувати цифрові інструменти, які дозволять вам покращити роботу, зменшити навантаження на працівників, формувати необхідну інформацію для прийняття будь-яких управлінських рішень, – розповів Ігор Панченко. – Цифровізація закладів профтехосвіти є пріоритетом для держави в цілому. Наразі маємо шанс ефективно використати систему, яка дозволить зрозуміти всі «плюси», які можна від неї отримати».

Провідний фахівець із навчання компанії ТОВ «ТАТЛ ТЕХНОЛОДЖІ» Андрій Мельник презентував педагогам інструменти системи «Єдина школа» і наглядно продемонстрував використання модулів адміністрування, аналітики й звітування, електронного журналу, дистанційного навчання, тестування, електронного щоденника для учнів і студентів та іншого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора