A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПОЛТАВЩИНА ГОТОВА ДО ЗИМИ НА 90%

Дата: 13.09.2021 15:53
Кількість переглядів: 175

Полтавщина готова до зими на 90%

 

На щотижневій нараді в голови облдержадміністрації Олега Синєгубова обговорили стан підготовки житлово-комунального господарства, підприємств та установ регіону до роботи в осінньо-зимовий період 2021/22 року.

Як поінформував начальник управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуард Рева, загалом до прийдешнього опалювального сезону комплексно підготовлені 90% об’єктів ЖКГ від запланованих показників.

«На 90% готовий житловий фонд. Завершили підготовку навчальні та дошкільні заклади. Показник по закладах охорони здоров’я – 95,8%. У дорожньо-мостовому господарстві роботи виконані на 91% від плану. Підготовлена техніка, яка буде залучена до прибирання. Завершується підготовка водопровідно-каналізаційного господарства, майже виконали план із заміни аварійних мереж», – поінформував Едуард Рева.

Наголосив, що проблемним питанням лишається ситуація з теплопостачанням 109-го мікрорайону Полтави.

Заступник Полтавського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Євгеній Ричка зазначив, що цього тижня розпочнуть монтажні роботи зі встановлення котла на котельні турбомеханічного заводу. Проводитимуть роботу для укладення договорів на постачання газу й оренди газової мережі. На наступній сесії Полтавської міської ради розглянуть питання виділення коштів ТОВ «Полтаватепло» на погашення заборгованості перед «Полтаватеплоенерго».

Директор ТОВ «Полтаватепло» Олександр Пороскун сказав, що цього тижня заплановано заповнення системи водою для перевірки її герметичності.

«Вже середина вересня, має бути чіткий план із введення цієї котельні в експлуатацію й забезпечення початку опалювального сезону. Заплановане виконання робіт відповідно до поданих планів до 1 грудня – це неприйнятна дата. Необхідно активізувати діяльність, як зі встановлення обладнання, так і укладення договорів, досягнути конкретних результатів, щоб котельня вчасно розпочала роботу й люди отримали тепло», – зазначив Олег Синєгубов.

Генеральний директор ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Олександр Олексенко повідомив, що підприємство готує реконструкцію котельні на вулиці Квітучій у Полтаві на опалювальний сезон 2022/23 років і в наступному опалювальному сезоні забере теплопостачання споживачів 109-го мікрорайону на себе. Оголошений тендер на проведення робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора