A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕГА СИНЄГУБОВА З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СОЛІДАРНОСТІ ЖУРНАЛІСТІВ

Дата: 08.09.2021 09:59
Кількість переглядів: 156

Звернення голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова з нагоди  Міжнародного дня солідарності журналістів

Шановні журналісти, працівники засобів масової інформації!

8 вересня  1958 року в Бухаресті на  IV конгресі Міжнародної організації журналістів було започатковано Міжнародний день солідарності журналістів. За задумом депутатів конгресу, у цей день журналісти всіх країн і видань повинні демонструвати світові свою згуртованість, особливо у справі захисту своїх прав.

Сьогодні ми згадуємо та вшановуємо усіх журналістів, які доклали багато зусиль, виборюючи право на свободу слова в Україні і захищаючи право кожного громадянина на об’єктивну інформацію.

Дякую всім, хто присвятив своє життя становленню інформаційного простору  і щоденно працює над його розвитком та удосконаленням. Ви продовжуєте кращі традиції  журналістики, доносите до людей своєчасну та неупереджену інформацію про найважливіші події життя області, країни та світу, часто ризикуючи власним життям.

Зичу, аби робота ніколи не перетворювалася на рутинне ремесло і завжди супроводжувалася творчими злетами та знахідками. Реалізації найсміливіших задумів, планів. Миру, добра вам і лише добрих новин!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора