A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

У ПОЛТАВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТРЕНІНГ В МЕЖАХ ПРОГРАМИ «АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ» БРИТАНСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.09.2021 09:45
Кількість переглядів: 165

У Полтаві відбудеться тренінг в межах програми «Активні Громадяни» Британської Ради

 

Комунальна установа "Обласний молодіжний" ПОР оголошує набір учасників локального ОНЛАЙН-тренінгу “Креативний потенціал проєктів соціальної дії в рамках програми АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ”, що відбудеться з 27 по 30 вересня  2021 року (з 16.00-19.00 год.)

Тренінг реалізується в межах програми «Активні Громадяни» Британської Ради, що співфінансується Посольством Великої Британії в Україні.

Під час тренінгу учасники ознайомляться з чотирма модулями програми “Активні громадяни”, основами проєктного менеджменту,  зможуть опанувати методологію створення проєктів  соціальної дії.  Тренінг спрямований на формування креативного мислення в реалізації проєктів соціальної дії  і зміцнення соціальної згуртованості громади.  

На учасників чекають: надцікаві чотири дні, насичені онлайн-активностями, надихаючі фасилітатори, професійні експерти та налагодження ефективної комунікації з громадою.

По завершенню учасники отримають СЕРТИФІКАТИ, стануть частиною великої спільноти активних громадян України  та зможуть подати свої проєкти соціальної дії на конкурс від Британської ради.

Для участі в тренінгу необхідно до 19 вересня 2021 заповнити реєстраційну форму https://forms.gle/U5XgFkdjc5VdcJZCA

Тренінг реалізується у партнерстві з ПНПУ імені В.Г.Короленка ( Відділ інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків), Агенцією місцевого розвитку територіальних громад Полтавського району Платформа сталого розвитку “Перспектива”  та Молодіжним Хабом "CITY".

Управління молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора