A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Спартакіада серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 06.09.2021 10:38
Кількість переглядів: 181

Стосовно інформації про підсумки участі спортсменів Полтавського району в  Обласній спартакіаді державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування поінформував – Півень Микола Миколайович, голова місцевого осередку ГО «ВФСТ «Колос» у Полтавському районі зазначивши що 4 вересня в місті Полтава пройшов другий етап Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Після проведення адміністративного-територіальної реформи в змаганнях взяло участь десять збірних команд Полтавського, Кременчуцького, Миргородського, Лубенського районів, міст Полтава та Кременчук та команда Управління пенсійного фонду у Полтавській області.

Змагання проводили з п`яти видів спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

До складу збірної команди Полтавського району ввійшли представники п`яти державних органів, а саме Полтавської РДА, Управління державної казначейської служби у Полтавській області, Полтавської митниці, апарату Полтавської ОДА та юридичного департаменту Полтавської ОДА, а також Полтавської обласної ради, Зіньківської та Решетилівської міських рад, Машівської, Диканської, Новосанжарської та Білицької селищних рад, Великорублівської, Мачухівської, Ланнівської, Драбинівської, Щербанівської та Коломацької  сільських рад.

В змаганнях з настільного тенісу серед жінок першість виграла Людмила Кімлик-Яроха з Зінькова , другою була Бугаєнко Лілія з Нових Санжар, третім серед чоловіків став Білокінь Валерій з Мачух, що дало району перше місце.

З шахів серед жінок першість завоювала Музика Таміла з Нових Санжар, а команда Полтавського району також була першою.

В змаганнях з шашок серед жінок перемогла Кімлик Віра з Зінькова, а Білоцерківський Борис був другим серед чоловіків. Команда району знову  була першою.

Команда футболістів впевнено вийшла до фіналу, де зустрілася з футболістами Кременчуцького району. При ігровій перевазі наших футболістів рахунок в основний час був 1:1. В серії післяматчевих пенальті фортуна була на боці суперника. Отже, футболісти були другими.

Наші волейболісти також впевнено вийшли до фіналу, де зустрілися з сильної та зіграною командою м. Кременчука. В дуже напруженій боротьбі волейболісти поступилися та посіли друге місце.

В загальнокомандному заліку команда Полтавського району впевнено перемогла, залишивши за собою команди м. Кременчука та Миргородського району.

Наразі формується збірна команда області, яка виступатиме на всеукраїнській спартакіаді держслужбовців і посадовців органів місцевого самоврядування у місті Чорноморську, що на Одещині. Основу команди складуть спортсмени Полтавського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора