A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПІДПРИЄМЦІВ

Дата: 02.09.2021 14:06
Кількість переглядів: 266

В обласному центрі привітали з професійним святом підприємців

 

2 вересня у Полтавській облдержадміністрації відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня підприємця, який в Україні святкують у першу неділю вересня.

Із професійним святом присутніх привітав перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Дмитро Лунін.

«До 2020 року я сам, як і ви, був підприємцем і не з чуток знаю, що таке підприємництво. Його часто порівнюють із американськими гірками, справи йдуть то вгору, то вниз. Спокою для підприємців не буває, – сказав Дмитро Лунін. – Мабуть, у будь-якій країні є два типи людей. Ті, хто постійно жаліється на умови, життя, владу й нічого не робить. Друга група – це підприємці, які за будь-яких умов роблять те, що можуть. І якраз вони рухають світ. Я бажаю вам розвивати свою уяву, щоб бачити все наперед, бути креативними й азартними, завжди доводити справу до кінця і не забувати смак перемоги».

Перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко наголосив на соціальній складовій підприємництва.

«Пам’ятаю Указ Президента України від 1998 року про відзначення Дня підприємця, в якому вказана роль підприємництва. Вона полягає у здійсненні економічних реформ, вирішенні соціально-економічних питань. Визнано вплив підприємництва на формування, становлення та розвиток національної економіки, – розповів Олександр Лемешко. – Розвиваючи підприємництво, можна підтримувати нашу армію, волонтерів, сприяти розвитку громади, науки чи стати меценатом. Впевнений, що серед нас є люди із соціально орієнтованим поглядом!».

На урочистому зібранні нагородили кращих у галузі підприємництва. Грамоти Полтавської обласної державної адміністрації та відзнаки за досягнуті успіхи, значний особистий внесок у розвиток малого та середнього бізнесу в області, високий професіоналізм та з нагоди Дня підприємця отримали:

– Максим Венгровський – директор ТОВ «Віват Провінція»;

– Олег Діденко – виконавчий директор ТОВ «Великобагачанський комбікормовий завод»;

– Руслан Коломієць – директор ТОВ «Полтавахліб-3»;

– Олег Хардін – засновник компанії «ПРЕМ’ЄР СОКС»;

– Антон Ярмолюк – директор ТОВ «Будівельна компанія «НовоБудГруп».

Відзнакою за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва на Полтавщині нагороджені фізичні-особи підприємці Руслан Андрейщук, Марина Бабик, Максим Богма, Катерина Бондар, Сергій Довженко, Вячеслав Зубченко, Валентин Козка, Юрій Козуб, Володимир Кокоша, Сергій Кольвах, Сергій Котов, Володимир Курленко, Іван Лисенко, Наталія Олійник, Вячеслав Островко, Юрій Павлусь, Юрій Прокопенко, Роберт Сакулов, Ольга Сидоренко, Віктор Степаненко, Алла Таран, Олексій Храпач, Микола Власенко (директор ТОВ «Будсантехпроект»), Сергій Головченко (директор ТОВ «Коста»), Віталій Дмитрієв (директор Асоціації «Консорт»), Віра Колесніченко (директор ВКФ «Престиж-Т»), Сергій Садовнік (керівник ТОВ «Бодекс Україна»), Володимир Усик (голова ФГ «Березки»), Андрій Якименко (директор ТОВ «Полагропром»).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора