A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ЖУРНАЛІСТСЬКИХ РОБІТ «РЕФОРМУВАННЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЛАДИ» 2021 РІК

Дата: 30.08.2021 16:30
Кількість переглядів: 182

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» 2021 рік

 

Триває прийом заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

Мета Конкурсу – підвищення поінформованості та обізнаності населення України через регіональні засоби масової інформації про можливості і переваги реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а також кращі практики і позитивні зрушення, які є результатами впровадження реформи.

До участі у Конкурсі приймаються матеріали, розміщені у регіональних медіа усіх типів незалежно від форм власності.

Конкурсні роботи приймаються відповідно до номінацій:

«Онлайн-публікація», «Стаття у друкованому ЗМІ», «Радіоматеріал», «Відеоматеріал».

Фіналісти Конкурсу нагороджуються дипломами I, II, III ступенів та «Спеціальна відзнака». Призовий фонд конкурсу від 10 тис. грн.

Для участі потрібно заповнити заявку учасника конкурсу (http://bit.ly/ApplicationForm-2021) та додати до неї конкурсну роботу – публікацію, аудіо-, відеозапис. Матеріали мають бути опублікованими вперше у регіональному медіа у період із 1 січня 2021 року до 30 вересня 2021 року. Детальніше про вимоги до оформлення та подання конкурсних матеріалів – http://bit.ly/detailing_terms.

Конкурсні роботи подаються до 30 вересня 2021 року. Кожен учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з номінацій, оформивши їх окремими конкурсними заявками.

Вимоги до конкурсних робіт:

  • розміщення вперше у регіональному медіа;

  • оригінальність викладу, креативність, авторський підхід, врахування цільової аудиторії;

  • відповідність тематичним пріоритетам Конкурсу;

  • фахове висвітлення тематики, коректне застосування термінології;

  • дотримання етичних норм і стандартів журналістики;

  • актуальність інформації, яка сприятиме розумінню суті реформи, кращих практик органівмісцевого самоврядування та громад.

Довідкову інформацію про Конкурс можна отримати за телефонами партнерів: (044) 458-44-40, (044) 501-92-03, (093) 403-58-87, (097) 917-70-70, або надіславши запит на e-mail: contest@internews.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора