A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

НА КОТЕЛЬНІ, ЯКА ОПАЛЮВАТИМЕ 109-Й МІКРОРАЙОН ПОЛТАВИ, ПРОВОДЯТЬ ПІДГОТОВЧІ РОБОТИ ДЛЯ МОНТАЖУ НОВОГО КОТЛА

Дата: 30.08.2021 16:27
Кількість переглядів: 243

На котельні, яка опалюватиме 109-й мікрорайон Полтави, проводять підготовчі роботи для монтажу нового котла

 

Стан підготовки регіону до опалювального сезону 2021/22 року обговорили на нараді в голови облдержадміністрації Олега Синєгубова. Начальник управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуард Рева поінформував, що підготовлені 152 котельні.

Відбувається реконструкція й заміна ветхих і аварійних ділянок мереж теплопостачання у Полтаві, Кременчуці, Горішніх Плавнях, Лубнах. Загальний показник комплексної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства по області – 80 відсотків. 

«Виходимо на фінішну пряму. Житловий фонд підготовлений на 81%, заклади соціальної сфери – на 87%. Зокрема навчальні й дошкільні заклади – на 85%, установи охорони здоров’я – на 92%. Водопровідні й каналізаційні мережі – на понад 80%», – поінформував Едуард Рева.

Перший заступник генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Ігор Процай зазначив, що підприємство цього тижня закінчує підготовку всіх котелень. Протягом вересня завершать ліквідацію поривів, які виникли внаслідок гідровипробувань, роботи виконують за графіком. 

На нараді порушили питання теплозабезпечення жителів 109-го мікрорайону Полтави й підготовку до опалювального сезону трьох теплогенераторних у Карлівці. 

В.о. начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради Олександр Попенко розповів, що нині проводять підготовчі роботи до монтажу нового котла на котельні турбомеханічного заводу. Котел розвантажений на території заводу. Зрізані труби до приміщення котельні відновлені. Питання фінансування робіт із монтажу вирішене. 

Олег Синєгубов наголосив, що всі підприємства, служби, органи виконавчої влади і місцевого самоврядування оперативно мають відпрацювати проблемні питання, які виникають під час підготовки до зими, адже всі заплановані роботи потрібно завершити вчасно, область має вийти на 100-відсотковий показник готовності до опалювального сезону.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора