A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

«ТВОЯ КРАЇНА» У ПОЛТАВІ

Дата: 30.08.2021 15:17
Кількість переглядів: 168

«Твоя країна» у Полтаві

 

Насичений вікенд мала молодь із різних куточків України, яка приїхала за програмою «Твоя країна» до Полтави на запрошення місцевої активістки Анни Сахацької та КУ «Обласний молодіжний центр» ПОР, що діє за підтримки управління молоді та спорту Полтавської ОДА.

Три дні учасники мали майстер-класи, походи, тематичні екскурсії, тімбілдинги, ігри, навіть спільний побут. І все це з однією метою – створити можливість для молоді побачити України у її багатогранності, познайомитися з представникам різних регіонів, знайти нових друзів, розширити власний кругозір.

Що таке Всеукраїнський рух «Твоя країна»? Для молоді - це кілька днів у новому місті з насиченою програмою: неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими людьми, кав’ярні та все найцікавіше! Це безкоштовне проживання та харчування (частково), знижки на екскурсії та інші можливості зекономити. І найголовніше – це нові друзі, такі ж молоді та активні, з усіх куточків Твоєї Країни!

Обласний молодіжний центр рекомендує поширювати інформацію про рух «Твоя країна» серед молоді територіальних громад Полтавщини. Адже це і можливість для молодої людини побачити 25 областей країни до 25 років. І шанс стати організатором такого проєкту у своєму населеному пункті. У результаті можна набути досвіду командної роботи та організації Всеукраїнського заходу, налагодити зв’язки з місцевими підприємцями, мешканцями, владою і, найголовніше, по-новому поглянути на своє містечко та показати його людям з усієї країни. Більше інформації про рух на офіційному сайті: https://tvojakrajina.org/#

Управління молоді та спорту Полтавської облдержадмінстрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора