A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Полтавцівзапрошують на безкоштовний курс ізрозвиткуцифровихнавичок для представниківсереднього та малого бізнесутуристичноїгалузі

Дата: 30.08.2021 10:51
Кількість переглядів: 184

Полтавцівзапрошують на безкоштовний курс ізрозвиткуцифровихнавичок для представниківсереднього та малого бізнесутуристичноїгалузі

GoogleУкраїназапочатковує онлайн-курс з підтримки СМБ у галузі туризму. Метою курсу є допомога СМБ в отриманніновихцифровихзнань для розвитку та управліннязадлябільшефективногоподоланнянаслідківвпливу COVID-19.

Googleдлятуризму: розвитокбізнесу онлайн - цебезкоштовний курс ізрозвиткуцифровихнавичок для представниківсереднього та малого бізнесутуристичної та суміжнихгалузей та є частиноюспівпраціGoogle та Уряду у напрямкуцифровоїтрансформації України. 

 

Курс буде кориснийвласникам, керівникам та маркетологам компанійтуристичного малого та середньогобізнесу: готелів, курортів, кафе, ресторанів, туристичнихагенцій, крамниць, місцьтуристичноїпривабливості.

 

  • Курс складається з 7 тренінгів: вони є безкоштовними, відбуваються в онлайн-форматі, маютьпрактичнускладову
  • Курс буврозроблений локально спеціально для туристичних МСБ
  • Теми охоплюютьцифровіінструментиGoogle та іншихкомпаній
  • Курс ведутьексперти з реклами, соціальнихмедіа, оптимізаціїсайтів, фотографування та інструментівGoogle
  • Упродовж курсу представникитурбізнесудізнаються, як розширитибізнес, створити та розвивати сайт бізнесу, а такожвикористовуватицифровіінструментидля маркетингу та налаштуванняробочихпроцесів.
  • Тренінгибудутьпроведені з 9 по 30 вересня 2021 року

 

Програма тренінгів є спільним проектом Google Україна та Уряду, зокрема Міністерства цифрової трансформації, Міністерства культури та інформаційної політики та Державного агентства розвитку туризму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора