A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

СТУДЕНТСЬКИМ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ СТАВ ПОЛТАВЕЦЬ

Дата: 30.08.2021 09:04
Кількість переглядів: 189

Студентським Президентом України став полтавець

Студентським Президентом України став представник Полтавської області, студент Полтавського державного медичного університету Олександр Мамай.

Він переміг на виборах під час фіналу XXIII Міжнародної програми «Студентська республіка"», що проходила на Херсонщині з 21 по 24 серпня. Участь у ній взяли близько півтисячі учасників із усіх регіонів України. Головна тема, в дослідженні якої взяли участь студенти й провідні інтелектуали України, – «Інакша Україна - для Нового світу».

Також депутатами Студентського парламенту України стали Ірина Жемела і Ярослав Спориш з аграрного університету, Богдан Жалій з педагогічного університету, Олександр Корольов з університету економіки і торгівлі, а також Даніїл Єфімчук з медуніверситету. Окрім того полтавці перемогли в Робофесті, суб-фестивалі дизайну «Екстер-фест», Кубку КВН і фестивалі аматорського відео.

Управління молоді та спорту Полтавської ОДА надало підтримку у поїздці полтавської делегації. Тепер цілий рік, до наступного Дня Незалежності Полтавщина буде очолювати студентський рух України.

Управління молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора