A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Керівники Полтавської райдержадміністрації  та родини загиблих учасників АТО  Полтавського району взяли участь у вшануванні  памяті захисників України  

Дата: 29.08.2021 11:09
Кількість переглядів: 189

Керівники Полтавської райдержадміністрації  та родини загиблих учасників АТО  Полтавського району взяли участь у вшануванні  памяті захисників України  

24 серпня 2019 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Дата приурочена до дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року, дня найбільших втрат української армії на Донбасі.
Сьогодні в музеї важкої бомбардувальної авіації у Полтаві відбувся урочистий захід, в якому взяли участь представники  обласної  ради  та адміністрації, громадськості, військовослужбовці, духовенство, діячі культури, жителі обласного центру  та  районів  області.

Голова Полтавської райдержадміністрації Дмитро Романов у своєму виступі наголосив на необхідності захищати незалежність держави, памятати  подвиг наших героїв  та шанувати і активно допомагати родинам загиблих воїнів. Згадуючи героїчний супротив полеглих побратимів, їхню жертовність в ім’я майбутнього вільної України, правди і справедливості, закликав  пам’ятати також і про те, яким тернистим був шлях нашого народу до омріяної свободи, скільки поколінь борців за волю полягли в нерівних боях.

Разом з усією Україною  о 10.00 год.  під час  заходу полтавці вшанували пам'ять воїнів хвилиною мовчання.

До Стели памяті учасники заходу, а серед них і родини загиблих  учасників АТО,  поклали квіти. 

Зберігати пам'ять  про наших загиблих воїнів - свята справа. 

Слава Україні ! Героям слава !

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора