A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОН ДОЛУЧИВСЯ ДО ЩОРІЧНОЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”

Дата: 28.08.2021 14:26
Кількість переглядів: 210

Забіг “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ” - щорічна акція, присвячена   вшануванню пам’яті загиблих воїнів.

Забіг започаткував у 2018 році  батько загиблого героя війни на Сході УкраїниОлег Дурмасенко.

Цьогорічний забіг проходить в рамках державних заходів, присвячених Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Він  проходить  у столиці та інших містах України.  Цього року учасників забігу  в нашому районі  гостинно приймає Терешківська громада, яку очолює учасник АТО Турпітько Віталій Петрович.

Учасників забігу привітав голова Полтавської районної державної адміністрації Дмитро РОМАНОВ та подякував учасникам і організаторам забігу за свій  внесок у збереження пам'яті про загиблих учасників АТО

Всі бажаючі мають можливість приєднатися і  пробігти 2, 5 або 10 км за будь-кого з  українських воїнів, як загинули захищаючи країну на Сході.Кожен учасник має пробігти обрану ним дистанцію із закріпленим на футболці іменем воїна, який віддав життя в боротьбі за територіальну цілісність України.

Такі заходи формують культуру вшанування захисників своєї країни. Важливо, що вони є однією з форм патріотичного виховання та  стають вагомою моральною підтримкою для родини загиблих військовослужбовців,  які зараз  присутні тут  поруч із нами.

Цей забіг – сучасний  варіант вшанування пам’яті  наших захисників.  Сподіваємося на  активну підтримку  учасників забігу  і дякуємо вам за громадянську позицію  та  силу духу.

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора