A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Робоча група за участю Народного депутата України Андрія Бобляха, голови Полтавської районної державної адміністрації Дмитра Романова відвідала Надержинщинську виправну колонію № 65

Дата: 26.08.2021 16:07
Кількість переглядів: 149

Фото без опису
 

На території Надержинщинської виправної колонії № 65  відбулася робоча зустріч Народного депутата України Андрія Бобляха, голови Полтавської районної державної адміністрації Дмитра Романова, начальника виправної установи Миколи Алєксєєнка та заступника голови спостережної комісії райдержадміністрації Вадима  Вінніка.

Робоча група відвідала службові приміщення установи та оглянули стан утримання засуджених.

Керівник ДУ НВК № 65 Микола Алєксєєнко повідомив, що державна установа «Надержинщинська виправна колонія (№ 65)» – це кримінально-виконавча установа загального режиму для тримання засуджених жінок з плановим поповненням 510 осіб, які відбувають покарання у вигляді позбавлення волі повторно. На сьогодні в установі відбувають покарання 226 засуджених  жінок. При зустрічі обговорено також можливості проведення деяких заходів щодо поліпшення умов утримання засуджених та актуальні питання, які постали під час карантину, алгоритми їх вирішення.

Особливу увагу було приділено роботі служб, структурних підрозділів адміністрації виправної установи щодо проведення вичерпних заходів запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та організації щеплень персоналу та засуджених від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. З’ясовано, що наразі в установі за  добровільною згодою засуджених по вакцинації на 90% проведено щеплень від КОВІД, також колонія забезпечена засобами індивідуального захисту та ліками першої необхідності.

Народний депутат України Андрій Боблях та голова райдержадміністрації Дмитро Романов  провели прийом засуджених та надали відповідні консультації.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора