A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ВІДБУЛИСЯ ОБЛАСНІ ВІЙСЬКОВО-ТАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ «ЛІСОВА ГРА»

Дата: 26.08.2021 09:46
Кількість переглядів: 199

Із 20 по 23 серпня 2021 року КУ «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради спільно з управлінням молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації та ВГО "Сокіл" проводив Обласні військово-тактичні змагання «Лісова гра» у Клюсівці.

Змагання відноситься до категорії – теренова гра, де участь брали юнаки та дівчата від 16 років. Перед початком учасників розділили на групи, де в кожній призначили керівника та розповіли головні правила безпеки та взаємодії.

Учасники жили у наметах в лісі, без доступу до інтернету та суспільних благ. Що неабияк сподобалося молоді.

Більше півсотні молодих хлопців та дівчат нашої області змагалися в Новосанжарських лісах. Радіємо з того, що учасником гри також став колишній бієць АТО, який своїми життєвими історіями та кількістю нашивок і нагород на формі був живим прикладом сміливості та патріотизму для наших учасників.

Такі заходи, як  "Лісова гра", виховують дисципліну, поведінку, вміння сконцентруватися на необхідному, досконало зорієнтуватися і виконати своє завдання, вміння гідно поводити себе в будь-яких ситуаціях! І головне такий формат цікавий для молоді та дає можливість вийти із звичної зони комфорту. Якщо ви хочете урізноманітнити національно-патріотичне виховання у ваших громадах, працівники Обласного молодіжного центру з радістю поділяться досвідом та допоможуть з організацією, елеронна пошта: poltomcp@ukr.net.

Управління молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора