A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

Кожна щеплена людина нашого району – це сотні врятованих життів

Дата: 21.08.2021 10:57
Кількість переглядів: 241

Кожна щеплена людина нашого району – це сотні врятованих життів

 

Сьогодні, 21 серпня 2021 року голова райдержадміністрації  Дмитро Романов відвідав пункт щеплень, яке розвернуло Комунальне підприємство «Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги» Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області, на вихідні дні, в приміщенні Полтавської райдержадміністрації. Щеплення здійснюють вакцинами Comirnaty/Pfizer-BioNTech, AstraZeneca (Covishield, SKBio) та Moderna.

 

Основна мета вакцинації, зменшення смертності та важкого перебігу хвороби –  відмітив Дмитро Романов. Кожна щеплена людина нашого району – це сотні врятованих життів і сотні мешканців Полтавського району, що не потраплять до реанімації.

 

Також голова райдержадміністрації спільно з начальником Штабу Вадимом Вінніком перевірили роботу медичного персоналу згідно  Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021 - 2022 роках. Медпрацівники прищепних кабінетів пройшли спеціальну підготовку і володіють правилами організації і технікою проведення щеплень проти COVID-19, а також навичками надання невідкладної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора