A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ОЛЕГ СИНЄГУБОВ: «НА РЕМОНТИ ХАРЧОБЛОКІВ У ШКОЛАХ ОБЛАСТІ ЦЬОГО РОКУ ВЖЕ СПРЯМУВАЛИ 11 МЛН ГРН»

Дата: 21.08.2021 08:19
Кількість переглядів: 212

Олег Синєгубов: «На ремонти харчоблоків у школах області цього року вже спрямували 11 млн грн»

 

Полтавська область впроваджує нову систему здорового харчування, яку ініціювала Перша леді України Олена Зеленська. Зокрема для цього Полтавська обласна державна адміністрація та Полтавська обласна рада розробили Регіональну програму «Дітям Полтавщини – якісне харчування» на 2021 – 2024 роки. На реалізацію передбачено майже 56 млн грн.

"Зараз за цією програмою вже спрямовано майже 11 млн грн на ремонти харчоблоків шкіл та закупівлю нового обладнання в опорних та міських школах", - заявив у п'ятницю, 20 серпня, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов під час обласної конференції педагогічних працівників у Полтаві .

Участь у програмі могли брати опорні або міські школи, де навчаються понад 400 дітей. Наразі заяви вже сформовані, готується тендерна документація. Співфінансування: 70/30, обласний і міський бюджет.

Нагадаємо: під час презентації Стратегії розвитку Полтавщини на 2021-2027 роки Олег Синєгубов зазначав, що протягом найближчих років планується закупити для шкільних їдалень 700 одиниць нової техніки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора