A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

«ЦЬОГОРІЧ 11 УЧНІВ ІЗ ПОЛТАВЩИНИ СКЛАЛИ ЗНО НА 200 БАЛІВ», - ОЛЕГ СИНЄГУБОВ

Дата: 21.08.2021 08:16
Кількість переглядів: 198

«Цьогоріч 11 учнів із Полтавщини склали ЗНО на 200 балів», - Олег Синєгубов

 

Незважаючи на пандемію коронавірусу та досить довге дистанційне навчання  учні досить добре підготувалися до ЗНО. Про це заявив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов під час обласної конференції педагогічних працівників, яка відбулася в п'ятницю, 20 серпня, в Полтаві.

«Приємно напередодні 30 річниці незалежності України зустрітися з педагогами й особисто подякувати за те, що минулий і позаминулий навчальні роки ми завершили на достойному рівні. Те, що, попри незвичні умови, школярі Полтавщини складають ЗНО на високому рівні є показовим і викликає у мене гордість та повагу.  Цьогоріч 11 учнів із області склали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів», - зазначив очільник Полтавщини.

Він також додав, що в 2021/22 навчальному році на Полтавщині за парти сядуть майже 137 тисяч учнів, зокрема в перших класах розпочнуть заняття 13 тисяч дітей.

"Коронавірус нікуди не зник, тому ніхто зараз не виключає, що протягом нового навчального року не буде посилено карантин. Заклади освіти зможуть продовжувати працювати за однієї умови, коли в них буде вакциновано мінімум 80% працівників. Чи варто робити щеплення? Однозначно! Подібних запитань не повинно виникати ні в батьків, ні в учителів, ні в медиків, ні в кого іншого, особливо тих, хто працює з дітьми. Їхнє здоров'я – наша відповідальність", - резюмував очільник Полтавщини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора