A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ ЗАВЕРШИЛИ БУДІВНИЦТВО ПІДЗЕМНОГО ПАРКІНГУ ДЛЯ КАРЕТ «ШВИДКОЇ»

Дата: 20.08.2021 10:27
Кількість переглядів: 207

В обласному центрі завершили будівництво підземного паркінгу для карет «швидкої»

 

Новий підземний паркінг розташований на місці старого гаража для автомобілів швидкої медичної допомоги, поряд із новозбудованим кардіоцентром. Площа паркінгу збільшена майже вдвічі – до 2400 квадратних метрів. Він розрахований на 50 «швидких». На його даху облаштували мініпарк для пацієнтів кардіоцентру.

«Будівництво підземного паркінгу для карет швидкої допомоги – завершено! Це один із найважливіших об'єктів будівництва для медичної сфери Полтавщини. Зараз готується документація для введення його в експлуатацію. Передбачили, що на даху паркінгу буде облагороджена зелена територія для пацієнтів нового обласного кардіоцентру – для відпочинку людей. Саме таку розвинену медицину ми передбачили в Стратегії розвитку Полтавської області до 2027 року» , – розповів голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Під час будівництва паркінгу використали бентонітові мати – при потраплянні вологи вони розбухають і затримують воду, не пропускаючи її в будівлю. Такий вид гідроізоляції заміняє один метр глиняного замка. Будівельники використовували й спеціальний бетон водонепроникністю W6, який теж не пропускає вологу. Товщина стін сягає пів метра, а щоб зробити котлован під новий паркінг, викопали 14 тисяч кубів землі.

Проєкт реалізується в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» й фінансується коштом Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. Об’єкт планують здати в експлуатацію найближчим часом.

Відео

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора