A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ЯК БАГАТОДІТНІ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНІ СІМ’Ї ОТРИМАЮТЬ ОДНОРАЗОВУ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ НА КОЖНУ ДИТИНУ ШКІЛЬНОГО ВІКУ

Дата: 19.08.2021 16:21
Кількість переглядів: 165

З метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року за ініціативи Президента України, такі сім’ї отримають одноразову виплату по 2000 гривень на кожну дитину.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2021 року №803 одноразову допомогу буде виплачено багатодітним сім’ям, які станом на 1 серпня 2021 року є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Допомога надається на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно).

Органами соціального захисту населення області проведено необхідний обсяг робіт з метою своєчасного нарахування та виплати  одноразової грошової допомоги.

Для отримання одноразової грошової допомоги подавати будь-які додаткові документи не потрібно. Весь об’єм роботи здійснено без залучення одержувачів державних соціальних допомог за наявними в управліннях соціального захисту населення документами.

Виплата буде проведена у спосіб отримання державної соціальної допомоги, тобто на рахунки одержувачів, відкриті в банківських установах, або через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта” у ІІІ декаді серпня 2021 року.

В області таку виплату отримає 1561 багатодітна малозабезпечена сім’я на 3946 дітей шкільного віку,  на загальну суму 7 892 тис. гривень.

Департамент соціального захисту населення облдержадмі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора