A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ЯК НА ПОЛТАВЩИНІ ПЛАНУЮТЬ ВІДЗНАЧИТИ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА 30-ТУ РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 19.08.2021 14:14
Кількість переглядів: 210

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України в обласному центрі та районах Полтавщини заплановано проведення урочистостей, серед яких:  покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників АТО, проведення мистецьких фестивалів, влаштування експозицій, виставок, театральних заходів.

23 серпня  в області відбудуться церемонії підняття Державного Прапора України!  Запрошуємо жителів та гостей області долучитися до святкування!

Програма заходів:Фото без опису

23 серпня -  День Державного Прапора України

08.20   Церемонія урочистого підняття Державного Прапора України в обласному центрі, м. Полтава, сквер пам’яті Героїв України.

10.50   Відкритий регіональний мистецький фестиваль «Решетилівська весна», м. Решетилівка.

18.00  Прем’єра вистави «Тарас Бульба» за повістю М. Гоголя у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.В. Гоголя.

24 серпня  -  День Незалежності України

09.00   Покладання квітів до пам'ятника гетьманові Івану Мазепі,  м. Полтава, Соборний майдан.

14.00   Прем’єра вистави «Великий льох»» за твором Т. Шевченка у  Полтавському академічному обласному театрі ляльок.

14.00  Відкриття персональної виставки військового кореспондента, підполковника В. Лазарева «Гарант незалежності», Полтавський музей  авіації і космонавтики.

Протягом дня   Експозиція «30 років незалежності України: Полтавщина» у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора