A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

КОЖНИЙ ШКОЛЯР ПОЛТАВЩИНИ З БАГАТОДІТНОЇ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНОЇ СІМ'Ї ОТРИМАЄ ПО 2 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ

Дата: 17.08.2021 13:39
Кількість переглядів: 197

 

Кожний школяр Полтавщини з багатодітної малозабезпеченої сім'ї отримає по 2 тисячі гривень

 

3 тисячі 946 дітей шкільного віку з багатодітних родин з Полтавщини отримають додаткові виплати до навчального року на загальну суму 7 млн 892 тис. грн.

Як повідомив Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, загалом в області таку виплату отримає 1561 багатодітна малозабезпечена сім’я. Допомога надається на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно).

«Для отримання одноразової грошової допомоги подавати будь-які додаткові документи не потрібно. Виплати будуть проведені найближчим часом органами соціального захисту населення», – зазначив Олег Синєгубов.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2021 року №803 одноразову допомогу буде виплачено багатодітним сім’ям, які станом на 1 серпня 2021 року є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Виплата буде проведена у спосіб отримання державної соціальної допомоги, тобто на рахунки одержувачів, відкриті в банківських установах, або через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта” у ІІІ декаді серпня 2021 року.

Виплати ініційовані Президентом України Володимиром Зеленським та Кабінетом Міністрів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора