A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

«ЗАМІСТЬ КАВИ – ЗРОБИ ВПРАВИ»

Дата: 16.08.2021 09:14
Кількість переглядів: 208

«Замість кави – зроби вправи»

 

Збереження здоров'я – один із пріоритетних напрямків Стратегії молодіжної політики 2030. В Обласному молодіжному центрі, яке підтримує Управління молоді та спорту Полтавської ОДА, знають, що лекціями про здоровий спосіб життя молодь не вмотивуєш. Для результату потрібно мінімум теорії і максимум практики.  Так і виник проєкт «Замість кави – зроби вправи», який цього літа відвідало близько сотні полтавців під час ранкових активностей в парку «Перемога».

Приємним фактом є те, що все більше професійних тренерів із різних видів спорту виявляють бажання на волонтерських засадах провести безкоштовні заняття для молоді. 

Так чим же цікавим займалися молоді люди зранку у парку?

Приміром, йогою чи парними заняттями з тайського стрейтч-масажу. Це система розтяжок, скручувань, прийомів з йоги, що спрямовані на розвиток гнучкості і зняття блоків з різних областей тіла.

Для любителів кардіо навантажень – Джампінг-фітнес у спеціальному взутті.

Або ж заняття з черлідингу чи американського футболу з можливістю наступного дня провести справжню гру на футбольному полі за участі черлідинг команди.

Організатори відмічають,  що на кожен новий захід приходять як нові, так і постійні учасники. Вони приводять своїх дітей, а часом  батьків, друзів чи другу половинку. Зацікавилися?

Тоді слідкуйте за сторінками Обласного молодіжного центру у Фейсбук та Інстаграм, якщо хочете відвідати такі заходи чи низку інших активностей. Або ж пишіть для консультацій, якщо маєте бажання організувати подібні проєкти у своїх громадах.

В Обласному молодіжному центрі є чим поділитися,  бо працюють для молоді,  з молоддю і силами самої молоді.

Управління молоді та спорту Полтавської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора