A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

ПОЛТАВСЬКА ТА КРЕМЕНЧУЦЬКА РДА ПРИЙМУТЬ В УПРАВЛІННЯ 6 ЗАХИСНИХ СПОРУД ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАСНОСТІ

Дата: 13.08.2021 08:46
Кількість переглядів: 224

Полтавська та Кременчуцька РДА приймуть в управління 6 захисних споруд цивільного захисту державної власності

 

Відбулося чергове засіданні робочої групи з питань ефективності використання державного майна в області. Нараду провів заступник голови Полтавської облдержадміністрації Євген Греков.

Учасники зібрання обговорили стан передачі захисних споруд цивільного захисту у сферу управління райдержадміністрацій. Зокрема, мова йшла про 6 захисних споруд, які визнані придатними для використання. 5 об’єктів знаходяться в Кременчуцькому районі та 1 – в Полтавському.

Нагадаємо, це майно не увійшло до статутного капіталу господарських товариств у процесі їх приватизації й нині перебуває у державній власності.

При РДА створили відповідні комісії щодо прийняття захисних споруд.

Як поінформував в.о. директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами ОДА Віктор Стеблянко, у Полтавському районі заперечень щодо прийняття споруд немає. Готується акт приймання-передачі об’єкту. У Кременчуцькому районі також комісія готує відповідні документи щодо прийняття зазначених функцій управління.

Про стан виконання щодо передачі функції управління поінформували керівники РДА.

Євген Греков наголосив, що до 16 серпня голови зазначених районів мають подати рішення про затвердження акту приймання-передачі або обґрунтування певних недоліків, які унеможливлюють прийняття функції управління.

На нараді заслухали й балансоутримувачів об’єктів державної власності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора