A A A K K K
для людей з вадами зору
ПОЛТАВСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Полтавська область

«ПОЛТАВСЬКИЙ СКВЕР ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ НАБУВАЄ НОВОГО ВИГЛЯДУ ТА БУДЕ ВІДКРИТИЙ ДО ЮВІЛЕЙНОГО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ», - ОЛЕГ СИНЄГУБОВ

Дата: 13.08.2021 08:33
Кількість переглядів: 149

«Полтавський сквер пам’яті Героїв України набуває нового вигляду та буде відкритий до ювілейного Дня незалежності України», - Олег Синєгубов

 

На перехресті вулиць Небесної Сотні, Стрітенської та Гагаріна, що у Полтаві, завершуються загальнобудівельні роботи по облаштуванню скверу Героїв України.

«Полтавський сквер пам’яті Героїв України набуває нового вигляду. Без радянського Леніна та з найбільшим прапором в області. Зараз робітники завершують облаштування території. Урочисте підняття Державного прапора  у відновленому сквері відбудеться до ювілейного Дня незалежності України», - повідомив у своєму Telegram-каналі голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Наразі добігає до кінця вимощення площі бруківкою. Монтуються лампи вечірнього освітлення флагштоку та скверу в цілому. Завершується благоустрій території. Проводяться пуско-налагоджувальні роботи.

Нагадаємо, облаштування скверу Героїв України у Полтаві проводять за ініціативи Полтавської обласної державної адміністрації в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора